Občina Rogaška Slatina

Obisk ministra Zdravka Počivalška in ministrice Irene Majcen v Rogaški Slatini

30.04.2015

V četrtek, 30. 4. 2015, ob 10. uri, bosta na pobudo županov Občin Rogaška Slatina in Podčetrtek, obiskala Rogaško Slatino minister za gospodarski razvoj in tehnologijo in ministrica za okolje in prostor.

obveščamo vas, da bosta v četrtek, 30. aprila 2015, ob 10. uri, na pobudo županov Občine Rogaška Slatina, mag. Branka Kidriča in Občine Podčetrtek, Petra Misje, obiskala Rogaško Slatino minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, gospod Zdravko Počivalšek in ministrica za okolje in prostor, gospa Irena Majcen. Namen delovnega srečanja je seznanitev s trenutnimi aktivnostmi in odprtimi vprašanji, ki so povezana z realizacijo Turistično-rekreacijskega centra Vonarsko jezero.


Sestanek bo potekal v prostorih Občine Rogaška Slatina. Po njem pa si bodo skupaj ogledali še območje ob mejni reki Sotli v Občinah Rogaška Slatina in Podčetrtek, kjer bi želeli ponovno vzpostaviti Vonarsko jezero.


Izjave za javnost bo možno dobiti v prostorih Občine Rogaška Slatina ob 11.30. Vabimo vas, da se podrobneje seznanite z zaključki sestanka za ta, še kako pomemben projekt tudi za širše območje Obsotelja in Kozjanskega.


Občina Rogaška Slatina