Občina Rogaška Slatina

Veter v laseh 2016

23.06.2016

Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zlorabe drog v Občini Rogaška Slatina je v sodelovanju s šolami letos že 20. organizirala prireditev Veter v laseh, ki je bila 19. maja, na športnih igriščih pri II. OŠ.

V vremenu, ki je poskrbelo pravzaprav za vse, od sonca, vetra do manjše plohe in grmenja, se je zbralo okoli 180 otrok. Ti so se pomerili v košarki, nogometu, odbojki in med dvema ognjema. Namiznoteniški klub Rogaška in Plezalni klub Rogaška Slatina pa sta omogočila, da so se otroci lahko preizkusili tudi v namiznem tenisu in športnem plezanju. Nekaj povsem novega zanje je pomenilo druženje s košarkarjema Košarkarskega kluba Rogaška, Darwinom Davisom in Coryem Remekunom, ki sta na koncu najuspešnejšim ekipam podelila medalje.


Za sodelovanje na prireditvi so vsi prejeli spominske majice. Pet skupin pa je bilo izžrebanih za dodatne nagrade, ki so jih prispevala podjetja SLKI d.o.o. (Rogaška rivera), Terme Olimia in Športna zveza Rogaška Slatina, v obliki kart za kopanje oz. izleta s kopanjem v Simonovem zalivu.


Veliko število udeležencev in njihovi zadovoljni obrazi so članom LAS dokaz, da je jubilejna prireditev Veter v laseh ponovno uspela.