Občina Rogaška Slatina

Otvoritev Energetske svetovalne pisarne v Rogaški Slatini

16.02.2017

Občina Rogaška Slatina in Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, v četrtek, 16.2.2017 ob 16.00 uri, odpirata Energetsko svetovalno pisarno, ki bo v Kulturnem centru na Celjski cesti 3a v Rogaški Slatini.

ENERGETSKO SVETOVALNA PISARNA V ROGAŠKI SLATINI


Občina Rogaška Slatina in Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad, bosta v četrtek, 16.02.2017 ob 16. uri odprla energetsko svetovalno pisarno, ki bo delovala v Kulturnem Centru Rogaška Slatina na Celjski cesti 3A, vsak četrtek med 16. in 18. uro.

Eko sklad je koordinator mreže energetskega svetovanja ENSVET in vodi delovanje občinskih  svetovalnih pisarn in vanjo vključenih energetskih svetovalcev. Mreža ENSVET nudi občanom v lokalnem okolju in tudi širše individualno, brezplačno in neodvisno energetsko svetovanje ter aktivnosti za promocijo ukrepov učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije.

V energetski svetovalni pisarni bosta energetska svetovalca z brezplačnimi nasveti in razgovori pomagala pri izboru, načrtovanju in uresničevanju investicijskih ukrepov učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov v stanovanjskih stavbah.


Za svetovanje se lahko naročite vsak delovnik med 9. in 13. uro na tel.: 041 402 995 g. Drago Cvrtila in 03 81 81 721 ali po elektronski pošti energetska.pisarna@gmail.com.


Vljudno vabljeni na otvoritev pisarne, ki bo potekala v sejni sobi v 1. nadstropju Kulturnega  centra, po končanem formalnem delu pa se bo mogoče pogovoriti z energetskim svetovalcem in že takoj pridobiti želene informacije.


Občina Rogaška Slatina