Občina Rogaška Slatina

Veter v laseh 2017

07.06.2017

21. prireditev Veter v laseh, je organizirala Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zlorabe drog v Občini Rogaška Slatina v sodelovanju s šolami, Športno zvezo Rogaška Slatina in športnimi društvi.

Fotogalerja - veter v laseh 2017 

Prireditev je potekala 30. maja na športnih igriščih pri II. OŠ Rogaška Slatina. Na vroče torkovo popoldne se je na igriščih zbralo okoli 230 otrok in se za zmago pomerilo v košarki, nogometu, odbojki in med dvema ognjema. V času, ko ekipe niso tekmovale, so se lahko njihovi člani preizkusili v igranju namiznega tenisa in/ali plezanju. Tudi v letošnjem letu smo na razglasitev rezultatov povabili uspešne športnike, ki igrajo v klubih iz naše občine, in sicer Darwina Dawisa in Tadeja Fermeta iz Košarkarskega kluba Rogaška ter Alena Neskića iz Nogometnega kluba Rogaška.


Za sodelovanje na prireditvi so vsi prejeli spominske majice, devet skupin pa je bilo izžrebanih za dodatne nagrade, ki so jih prispevala podjetja SLKI, d. o. o. – kopalne karte za Rogaško riviero, Terme Olimia – kopalne karte za Aqualuno in Športna zveza Rogaška Slatina – kopanje oz. izlet s kopanjem v Simonovem zalivu.


Največje nagrada za organizatorje prireditve je zagotovo veliko število prijavljenih ekip in zadovoljni udeleženci. Hkrati pa je to zaveza, da se tudi v prihodnje trudimo dobro delati in nadgrajevati prireditev, ki se jo mladi z veseljem udeležijo.