Občina Rogaška Slatina

Sprejem najboljših učencev pri županu

21.06.2017

Šolsko leto je pri koncu, zato je župan občine mag. Branko Kidrič v ponedeljek, 12. 6., ponovno sprejel učence, ki so se uspešno dokazovali vseh devet let osnovnošolskega izobraževanja in/ali pa so dosegli izvrstne rezultate.

Sprejem najboljših učencev pri županu občine Rogaška Slatina, mag. Branku Kidriču


Šolsko leto je tako rekoč pri koncu, zato je župan občine mag. Branko Kidrič v ponedeljek, 12. 6., ponovno sprejel učence, ki so se uspešno dokazovali vseh devet let osnovnošolskega izobraževanja in/ali pa so dosegli izvrstne rezultate na kakšnem drugem področju.

Župan je v slavnostnem nagovoru poudaril pomembnost vrednot, ki so jih pridobili skozi čas odraščanja in izobraževanja. Postajajo namreč vedno bolj izoblikovane osebnosti, pred njimi pa je velik izziv, kako te osebnostne lastnosti in pridobljeno znanje čim bolje unovčiti v okolju. Pomembno je, da jih tudi v prihodnje vodijo dobre stvari, da ostanejo zvesti sami sebi in sledijo svojim sanjam. Izrazil je prepričanje, da bo glede na dokazano gotovo še precej priložnosti, da se ponovno srečajo. Zahvalil se je tudi ravnateljicam, ki predstavljajo pomembno vez med lokalno skupnostjo in šolo, dobro sodelovanje pa je ključnega pomena za zagotavljanje ustvarjalnega okolja ter uspešnega delovanja in izobraževanja v občini.

Slovesnost ob sprejemu je z glasbeno točko popestril Jakob Napotnik. Najboljši učenci pa so poleg iskrenih čestitk in dobrih želja za prihodnje od župana prejeli še spominska darila.


Nagrade in županove čestitke so prejeli:

I.OŠ: Klara Plevčak, Lara Sovič, Angelika Škrabl, Nika Pongračić, Ema Rojs Burkelc, Christian Franc Brantuša, Eva Belcer, Nina Klemenčič, Brina Volovšek


II. OŠ: Nick Čevizović, Ana Fendre, Nika Pongračić, Ana Došler, Manca Druškovič, Melanie Gobec, Vanesa Plavčak, Samo Volovšek, Lenart But


Glasbena šola: Ana Junger, Doroteja Špiljar Mikolič, Jakob Napotnik, Ana Hartman