Občina Rogaška Slatina

Sklepna prireditev Naj javno stranišče 2017

17.11.2017

Vabimo vas na sklepno prireditev Naj javno stranišče 2017, ki bo 17. novembra , ob 17. uri v Aninem dvoru v Rogaški Slatini, Cvetlični hrib 1a. Na prireditvi bodo razkriti končni rezultati in razglasili bodo zmagovalce za 2017.

Vabilo na sklepno prireditev Naj javno stranišče 2017, 17. 11. 2017


19. november je svetovni dan stranišča, ki ga obeležujemo po vsem svetu in s katerim se povečuje ozaveščenost in pripravljenost lokalnih skupnosti za boljše sanitarne pogoje. V ta namen je Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen letos že devetič zapored pripravilo akcijo Naj javno stranišče.


Akcija je namenjena osveščanju javnosti o pomenu stranišč ter kot informacija članom in nečlanom društva, kje v obiskanih občinah in bencinskih servisih ob avtocestah v Sloveniji imamo možnost dostopa do sanitarij.


Ob zaključku akcije društvo izda Bilten z vsemi podatki o ocenjenih javnih straniščih in na spletni strani www.najjavnostranisce.kvcb.si dopolni zemljevid – označi vsa ocenjena javna stranišča v letu 2017 ter ažurira podatke v mobilni aplikaciji »Najbližji WC«, ki je na voljo za operacijska sistema Android in iOS. Glavni namen aplikacije je uporabniku najti najbližje odprto javno stranišče in ga do tja tudi voditi. Mobilna aplikacija je brezplačna. Na sklepni prireditvi bodo razkrili končne rezultate in razglasili zmagovalce v obeh kategorijah. Bilten akcije bo možno dobiti po zaključku prireditve.


Vabimo vas, da se nam pridružite na sklepni prireditvi Naj javno stranišče 2017. Dogodek bo potekal 17. novembra 2017, ob 17. uri v Aninem dvoru v Rogaški Slatini, Cvetlični hrib 1 a.


Sklepno prireditev bo povezovala novinarka Neja Jerant, popestrila pa mlada glasbenica Aleksandra Vovk. Ker je dogodek medijsko izjemno pomemben, si v društvu želiko čim večjo udeležbo članov in ostalih, zato vljudno vabljeni. 


Mateja Saje, predsednica društva za KVČB in Občina Rogaška Slatina