Občina Rogaška Slatina

Pustno rajanje v Rogaški Slatini

21.02.2013

Občina Rogaška Slatina je tudi letos organizirala pustno rajanje. Prireditev, ki je potekala na pustni torek, je bila tokrat razdeljena na dva dela.

Prvi del se je odvijal v šolah, kjer so najboljše maske nagradili, drugi del pa je sestavljala povorka skozi Zdraviliški park, rajanje na ploščadi in pogostitev mask s krofi. Maškare in številni gledalci so tako spet napolnili Evropsko ploščad in se dobro uro veselo zabavali.


Za sodelovanje pri uspešno izvedenem pustnem rajanju se Občina Rogaška Slatina zahvaljuje slatinskim osnovnim šolam in vrtcu, Turističnemu društvu Rogaška Slatina ter sponzorjem: MOS Servisu, d. o. o., Kit-ak Gradnjam, d. o. o., Termam Rogaška, Smučarskemu klubu Rogaška, Kinu Rogaška - Tobiji Medvedu, s. p., Hotelu Sava, Kozmetiki Afrodita, Jagrosu, d. o. o., Trgovini Am-Am, Trgovini Tuš, Restavraciji Sonce, Gostišču Bohor, Restavraciji in piceriji Attems, Centralu Rogaška Slatina, Baru Coffe Shop, Gostišču Jurg, Podobi - Matiji Kvesiću, s. p., Fotu Zorin, Otroški trgovini Pikapolonica.