Občina Rogaška Slatina

Obrt in podjetništvo

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o.

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o. je rezultat projekta "Mrežni podjetniški inkubator Obsotelja in kozjanskega", katerega nosilec je bila Občina Rogaška Slatina s partnerjem Občino Šentjur. V projektu, katerega je v okviru operativnega krepitev regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete "Razvoj regij", sofinancirala država in evropski skladi. V okviru mrežnega inkubatorja delujeta dve enoti, sedež je v Podjetniškem inkubatorju Rogaška Slatina, kjer so na voljo pisarniški prostori in proizvodni prostori, ter poslovna enota Podjetniški inkubator Šentjur, kjer razpolagajo s pisarniškimi prostori.


Namen ustanovitve Mrežnega podjetniški inkubatorja je nuditi odlično priložnost podjetnikom ob vstopanju na dinamično poslovno pot. Podjetniški inkubator ob ugodnem najemu poslovnih prostorov nudi tudi druge spremljajoče, a nič manj pomembne storitve, kot so pomoč pri nastajanju podjetja in premagovanju začetnih ovir z zagotavljanjem pomoči pri ustanavljanju podjetja, pomoč pri pridobivanju finančnih sredstev, pomoč pri raziskovanju trga, mednarodnem povezovanju, pri promociji podjetja in njegove dejavnosti, različne oblike svetovanja ter računovodske in administrativne storitve.


Kontaktni podatki: Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o.

Vstopna točka VEM Rogaška Slatina

V sodelovanju z Razvojno agencijo Sotla deluje vstopna točka VEM v okviru projekta "Vse na enem mestu". Od 1.4.2017 bodo storitve točke VEM dostopne na lokaciji Podjetniškega inkubatorja Vrelec, Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina.


Podjetnikom in potencialnim podjetnikom so na voljo informacije o:


Seznam pravnih subjektov v občini Povezave


Zaposlitveni iskalnikm Careerjet.si

Je iskalnik zaposlitev v Sloveniji. Z enim preprostim iskanjem, poda Careerjet iskalcem zaposlitve veliko izbiro zaposlitev, ki prihajajo z mnogih spletnih strani in vam prihrani trud, da obiščete vsako stran posebej.