Dobrodošli v turistično destinacijo Rogaška Slatina

17. 08. 2020
Dobrodošli v turistično destinacijo Rogaška Slatina

Poletna turistična sezona je v turistični destinaciji Rogaška Slatina v polnem razmahu. Sloves priznane in zdravju prijazne destinacije smo si predhodno pridobili s strani tujih turistov, letošnje razmere pa vse bolj privabljajo tudi slovenske goste. Ti so na našem območju doslej unovčili že skoraj 5000 turističnih vavčerjev, Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina pa je do današnjega dne podelil tudi 177 lastnih vavčerjev za dodatna turistična doživetja.

 

Letošnja turistična sezona je drugačna, turizem je ena izmed panog, ki jo je epidemija koronavirusa najbolj prizadela. Destinacija Rogaška Slatina je s sodelovanjem Občine Rogaška Slatina uvedla smernice in ukrepe, s katerimi bi turističnim ponudnikom deloma omilila upad prihodkov. Tako na prenovljenem spletnem portalu ponujamo top doživetja, potovalne pakete, okrepili pa smo sodelovanje s turističnimi ponudniki s pomočjo pri oblikovanju produktov.

 

Vzpodbudne razmere in raznolike aktivnosti, ki jih naša destinacija ponuja, letos v večini privabljajo slovenske goste. Pokošene senožeti vabijo pohodnike tudi na Boč in Donačko goro.

 

 

Dobrodošli v Rogaški Slatini!

 

Vse, kar morate vedeti za zdrave in varne počitnice v Sloveniji.

Obiščite izjemen kaktejnik z več kot 1700 vrstami kaktej in sekulent ob sprehajalni poti

Zdaj je čas za odkrivanje, kako nastajajo vrhunski kristalni izdelki

Njena zgodba, že 50 let