Zahvala vsem sodelujočim v zaključenem projektu SMS donacije

01. 03. 2021
Zahvala vsem sodelujočim v zaključenem projektu SMS donacije

Projekt za zbiranje sredstev odpravo posledic epidemije je trajal od 8.1.2021 do 28.2.2021. Podatki o zbranih sredstvih še niso zbrani pri vseh operaterjih, prav tako ni zaključen seznam vseh donatorjev, zato na tem mestu najprej velik hvala vsem, ki ste kakorkoli sodelovali v projektu.

 

Zakaj ste se posamezniki in gospodarski subjekti odločali za sodelovanje v projektu? Zadaj stojite ljudje, posamezniki z dobro voljo, pronicljivim dojemanjem sveta, predvsem pa zavedanjem, da na planetu nismo sami temveč, da so med nami  tudi posamezniki, ki potrebujejo pomoč. Z vloženim delom, promocijskimi aktivnostmi in finančnimi sredstvi so projekt še pred pričetkom podprli: Radio Rogla, Štajerski val, Kozjansko info, Rogaške novice, Podoba d.o.o. in ga. Saša Kovačec.

 

Podpora vseh donatorjev, ki ste podprli projekt Občine Rogaška Slatina in Območnega združenja Rdečega križa Šmarje pri Jelšah je neizmerno dragocena in nepogrešljiva; predvsem pa kaže na živo prisotnost empatije, medsebojne povezanosti in solidarnosti.

 

Pandemija predstavlja izziv za vsakega posameznika in vsak gospodarski subjekt. Hvaležni smo, da ste se kljub temu na naš poziv za sodelovanje odzvali nemudoma in z veliko mero posluha za trenutne izjemne razmere. To so dejanja, ki nas ženejo naprej in dajejo potrditev, da bomo kot skupnost ostali povezani tudi po zaključku pandemije.

 

Sami lahko naredimo tako malo. Skupaj pa tako veliko.