Najava: Javni razpis za podelitev koncesije na področju zobozdravstva odraslih, 1,00 program

05. 09. 2022
Najava: Javni razpis za podelitev koncesije na področju zobozdravstva odraslih, 1,00 program

Občini Rogaška Slatina v zdravstveni dejavnosti zobozdravstvo  pripada 5 timov, od tega štirje timi za zobozdravstvo odraslih in en tim za zobozdravstvo otrok in mladine. Tri zobozdravstvene ambulante delujejo v sklopu javnega zavoda v Zdravstveni postaji Rogaška Slatina, dodatni  dve ambulanti pa imata pridobljeno koncesijo. Zaradi upokojite enega od koncesionarjev in neprevzema koncesije s strani JZ ZD Šmarje pri Jelšah bo Občina Rogaška Slatina v skladu z določili Odloka o podelitvi koncesije za opravljanje javne službe v osnovni zdravstveni dejavnosti v Občini Rogaška Slatina (Uradni list RS, št. 103/22) objavila javni razpis za podelitev (1) koncesije za opravljanje javne službe v osnovni zdravstveni dejavnosti v Občini Rogaška Slatina - na področju zobozdravstva odraslih.

 

Celotno besedilo javnega razpisa s pogoji, merili in z zahtevanimi prijavnimi obrazci bo od dne 9.9.2022 objavljeno na portalu javnih naročil in na uradni spletni strani Občine Rogaška Slatina (https://www.rogaska-slatina.si/si/objave-in-napovedi/uradne-objave/).

 

Naslov, rok in način predložitve ponudbe: Ponudbo bo potrebno nasloviti na: Občina Rogaška Slatina, Izletniška ulica 2, 3250 Rogaška Slatina. Ponudbo se lahko posreduje po pošti, kot priporočeno pošiljko, ali se jo odda osebno v vložišču občine, Izletniška ulica 2, 3250 Rogaška Slatina, v delovnem času (ponedeljek, torek in četrtek: od 8.00 do 15.00; sreda: od 8.00 do 16.00; petek: od 8.00 do 14.00). Za pravočasne bodo štete ponudbe, oddane po pošti priporočeno do dne 19.9.2022 oziroma prispele v vložišče občine do vključno dne 19.9.2022 do zaključka delovnega časa.

 

Pooblaščena oseba za dajanje informacij med razpisom: Petra Gašparić, Podsekretarka, Občina Rogaška Slatina, tel. 03/8181715, elektronski naslov: petra.gasparic@rogaska-slatina.si. Pojasnila v zvezi z razpisno dokumentacijo sme ponudnik zahtevati pisno po elektronski pošti na naslov: najkasneje od 9.9.2022 do vključno dne 15.9.2022 do 15.00 ure. Vsa prejeta vprašanja in odgovori bodo dodani k objavljeni razpisni dokumentaciji.

 

Celovite podatke o zdravstvenih dejavnostih, ki se opravljajo v okviru javne zdravstvene mreže (znotraj JZ ZD Šmarje pri Jelšah in s koncesionarji) najdete na uradni spletni strani občine:  https://www.rogaska-slatina.si/si/obcinska-uprava/podrocja-dela/oddelek-za-druzbene-dejavnosti/zdravstvo-in-socialno-varstvo/. Za dodatna pojasnila v zvezi z zagotavljanjem primarne zdravstvene mreže se lahko obrnete na Vodjo oddelka za družbene dejavnosti, Polonco Golob Kovačič, tel. 03/8181717, elektronski naslov