Kaj je IKT naprava?

23. 09. 2022
Kaj je IKT naprava?

Kratica pomeni sodobno Informacijsko komunikacijsko tehnologijo in zajema vse naprave ali sisteme, ki omogočajo shranjevanje, priklic, obdelavo, prenos in sprejemanje informacij, torej ne le računalnike, ampak tudi radio, televizijo, telefone… Združuje naprave in programsko opremo, ki jo na teh napravah uporabljamo.

 

Projekt Povezovanje lokalne ponudbe na območju Obsotelja in Kozjanskega, akronim projekta: OK okusi je bil odobren  na 3. JAVNEM POZIVU za izbor operacij iz naslova podukrepa »Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost« za izvajanje Strategije lokalnega razvoja LAS Obsotelje in Kozjansko v obdobju 2014-2020, sofinancirane iz sklada ESRR

 

Z izvedbo operacije vplivamo na vzpostavitev pogojev za trženje lokalnih proizvodov in storitev, razvijamo in povezujemo nove produkte ter dvigujemo raven znanja udeležencev. Zaradi potrebe po lokalni samooskrbi, vedno večjem zavedanju prebivalstva o prednostih nakupa lokalanih produktov, vedno večjem številu prireditev in dogodkov (tržnice, sejmi, kulinarični dogodki,…) in vedno večji prepoznavnosti in obiskanosti le-teh, je nujna zagotovitev osnovnih pogojev za trženje in predstavitev lokalnih produktov in storitev. Potrebna je posodobitev obstoječe dotrajane opreme z nakupom nove, s ciljem zagotoviti podporo razvoju lokalne ponudbe, kar vpliva pozitivno na prepoznavnost in obiskanost.

 

Vabljeni k udeležbi.