Sprejem najboljših učencev

19. 06. 2019
Sprejem najboljših učencev

Najboljše učenke in učence osnovnih šol in glasbene šole v tem šolskem letu je v četrtek, 13. junija, sprejel župan občine Rogaška Slatina mag. Branko Kidrič.

Sprejem najboljših učencev pri županu Občine Rogaška Slatina, mag. Branku Kidriču

 

Najboljše učenke in učence osnovnih šol in glasbene šole v tem šolskem letu je v četrtek, 13. junija, sprejel župan občine Rogaška Slatina mag. Branko Kidrič.

 

Župan je vsem zaželel dobrodošlico in povedal, da je zanj to eden prijetnejših dogodkov v juniju, saj gosti tiste, ki so se izkazali bodisi z odličnim uspehom oziroma z izjemni dosežki na drugih področjih, za kar jim je iskreno čestital. Pravzaprav uspeh ni nič čudnega, saj je v njihovih opisih zaznati predvsem lastnosti, kot so priden, marljiv, spoštuje sošolce in učitelje, prijazen, deloven idr. To so tiste vrednote, ki so pomembne pri doseganju nadpovprečnih rezultatov in olajšajo marsikaj tudi kasneje v življenju. Raznolikost učencev na sprejemu pa dokazuje dobro delo v vseh naših šolah, za kar gre posebna zahvala ravnateljicam in kolektivom na šolah.

 

Začenjajo se zaslužene počitnice, zato jim je svetoval, da se spočijejo in si naberejo novih moči za premagovanje novih izzivov in pridobivanje novih izkušenj, ki jih čakajo že jeseni. Na koncu je povabljenim učencem izročil spominska darila in jim zaželel vse dobro tudi v prihodnje.

 

Sprejema so se udeležili:

 

I. OŠ: Lan Firer, Matej Krklec, Tina Strašek, Eva Belcer, Nina Klemenčič, Žan Stančin, Gregor Virant, Brina Volovšek, Tonja Kojterer, Živa Šprajc, Pia Cesarec, Petra Boršič, Rene Ivič.

 

II. OŠ: Samo Volovšek, Tilen Zorin, Marcel Lorber, Ines Županec, Ana Bedenik, Tajda Prapotnik, Rebeka Strniša, Nika Bedenik, Zoe Drašković, Ana Junger, Matija Čoh, Tilen Černelič, Ažbe Tirgušek Lipnik, Neža Pobežin, Tara Zarja Prah, Tamara Boršić, Nuša Prapotnik.

 

III. OŠ: Kristjan Vipotnik.

 

Glasbena šola: Ana Hartman, Doroteja Špiljar Mikolič, Tara Škrablin.