Varuh človekovih pravic v Rogaški Slatini

05. 09. 2018

Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer bo s sodelavci v sredo, 5. 9. 2018, poslovala v občini Rogaška Slatina. Za razgovor pri Varuhinji se prijavite na telefonsko številko 030 720 225 najkasneje do ponedeljka, 3. 9. 2018.

Varuhinja človekovih pravic bo v Rogaški Slatini

na voljo občanom občine in okolice

 

Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer bo s sodelavci v sredo, 5. 9. 2018, poslovala v občini Rogaška Slatina. S poslovanjem zunaj sedeža se skuša institucija Varuh človekovih pravic Republike Slovenije (Varuh) približati tistim, ki jo potrebujejo. Enkrat na mesec varuhinja s sodelavci obišče določen predel Slovenije in se pogovori z vsemi, ki pri uveljavljanju svojih pravic potrebujejo pomoč Varuha.

 

Vsakdo, ki ocenjuje, da so mu kršene pravice in bi mu lahko varuhinja s sodelavci pomagala, naj pokliče na telefonsko številko 030 720 225 najkasneje do ponedeljka, 3. 9. 2018, do 15. ure. Pogovori bodo potekali v prostorih občine na naslovu Izletniška ulica 2.

 

Varuhinja se bo ob tej priložnosti srečala tudi s predstavniki občine ter se z njimi pogovorila o prizadevanjih občine za spoštovanje pravic občanov. To srečanje bo zaprto za javnost.

Ugotovitve poslovanja bo javnosti predstavila na krajši novinarski konferenci, ki bo potekala v sejni dvorani občine. Ura novinarske konference bo znan a dan pred poslovanjem, ko bodo zbrane vse prijave.

 

Nataša Kuzmič
Svetovalka za odnose z javnostmi