Obrt in podjetništvo

Obrt in podjetništvo

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o.

Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o.
Prvomajska 35
3250 Rogaška Slatina
Odgovorna oseba: Marko Tišma, direktor

T: 03 620 26 00
F: 03 620 26 01
E:
W: https://www.inkubator-rs.si/


Mrežni podjetniški inkubator Vrelec d.o.o. je rezultat projekta "Mrežni podjetniški inkubator Obsotelja in Kozjanskega", katerega nosilec je bila Občina Rogaška Slatina s partnerjem Občino Šentjur.

Sedež mrežnega podjetniškega inkubatorja Vrelec

V projektu, katerega je v okviru operativnega programa »Krepitev regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete "Razvoj regij"«, sofinancirala država in evropski skladi. Sedež Podjetniškega inkubatorju Rogaška Slatina je na Prvomajski ulici 35 , kjer so na voljo pisarniški prostori in proizvodni prostori in večnamenska sejna dvorana. Konec leta 2018 so se končala dela na izgradnji novega Poslovnega centra Vrelec, Prvomajska 30, Rogaška Slatina, kamor se širi podjetniški inkubator.

 

Namen ustanovitve Mrežnega podjetniški inkubatorja je nuditi odlično priložnost podjetnikom ob vstopanju na dinamično poslovno pot. Podjetniški inkubator ob ugodnem najemu poslovnih prostorov nudi tudi druge spremljajoče, a nič manj pomembne storitve, kot so pomoč pri nastajanju podjetja in premagovanju začetnih ovir z zagotavljanjem pomoči pri ustanavljanju podjetja, pomoč pri pridobivanju finančnih sredstev, pomoč pri raziskovanju trga, mednarodnem povezovanju, pri promociji podjetja in njegove dejavnosti, različne oblike svetovanja ter računovodske in administrativne storitve.

Vstopna točka VEM Rogaška Slatina

V sodelovanju z Razvojno agencijo Sotla deluje vstopna točka SPOT (VEM) v okviru projekta "Vse na enem mestu". Od 1.4.2017 so storitve dostopne na lokaciji Podjetniškega inkubatorja Vrelec, Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina.

 

Podjetnikom in potencialnim podjetnikom so na voljo informacije o:

 

  • ustanovitvi, razvoju in poslovanju podjetij,
  • hitrejša in cenejša ustanovitev podjetij,
  • poenostavitev postopkov po elektronskih poteh za potencialne in obstoječe podjetnike,
  • storitve podjetniškega svetovanja po subvencioniranih cenah v okviru programa vavčerskega
  • svetovanja,
  • poslovno-komercialne in ostale podjetniške informacije,
  • aktualne finančne in svetovalne storitve oz. vzpodbude,
  • svetovanje o pridobivanju finančnih sredstev,
  • svetovanje in priprava poslovnega načrta in investicijskega načrta