Nasvidenje na šestem Afroditinem teku

10. 06. 2022
Nasvidenje na šestem Afroditinem teku

Ob kondicijskih pripravah na Afroditin tek 2023 si lahko odpočijete oči ob pregledu vtisov in zmagoslavja tekačev na Afroditinem teku 2022, ki je v Rogaško Slatino privabil 700 tekačev in tekačic.

 

Organizatorja, Kozmetika Afrodita d.o.o. in Štajerski val, sta bila zadovoljna z udeležbo in izvedbo dogodka, saj je v Rogaško Slatino prišlo veliko tekačev in tekačic iz vse Slovenije, ki so s sabo odnesli pozitivne vtise. Posebej spodbudno je, da se teka vsako leto udeležijo tekači in tekačice vseh starosti, tudi gibalno ovirani in otroci.

 

Kljub temu, da je bil del teka tekmovalno obarvan, pa organizatorji niso pozabili na zabavo. Zaplesali so plesalci KUŠ Ni Me, razdeljenih je bilo kar nekaj lepih nagrad, med njimi tudi izlet na otok Lastovo s TA Relax, že tako vroč oder pa je še dodatno ogrel Domen Kumer, ki je zapel tudi z odlično razpoloženimi tekačicami.

 

Mesec slatinskega športa se je pričel z Bobrovim bicikliranjem, vključuje pa tudi Afroditin tek, Veter v laseh, Mednarodni filmski festival športnega, dokumentarnega in igranega filma ter Dirko po Sloveniji.

 

Tek sta slovesno odprla ustanoviteljica in direktorica Kozmetike Afrodita Danica Zorin Mijošek in župan, mag. Branko Kidrič